top of page

Batterijopslag

Energie in eigen hand

About

Wil je graag nog meer besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan het milieu? Dan zijn zonnepanelen en thuisbatterijen een uitstekende keuze. Bij Dela Energy helpen we je graag om de juiste keuze te maken.

Thuisbatterijen: opslaan van eigen groene energie

Met een thuisbatterij kan je de door je zonnepanelen opgewekte energie opslaan en gebruiken op het moment dat het jou uitkomt. Zo maak je optimaal gebruik van de door jouw eigen panelen opgewekte groene energie. Bij Dela Energy hebben we verschillende soorten thuisbatterijen in ons assortiment. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste thuisbatterij, afhankelijk van jouw verbruik en energiebehoeften.

Voordelen van zonnepanelen

Thuisbatterijen worden steeds populairder als manier om eigen geproduceerde energie op te slaan voor later gebruik. Door een thuisbatterij geniet je van verschillende voordelen:
 

  • Energieonafhankelijkheid: Met een thuisbatterij kunnen particulieren en bedrijven hun eigen opgeslagen energie gebruiken in plaats van afhankelijk te zijn van de energieleverancier en de prijzen op de energiemarkt.

  • Kostenbesparing: Door de opgeslagen energie te gebruiken in plaats van energie te kopen van de energieleverancier, kan je geld besparen op hun energierekening.

  • Veiliger en betrouwbaarder: Bij stroomuitval kan een batterij zorgen voor een betrouwbare stroomvoorziening, waardoor het risico op schade aan elektronische apparatuur of het risico op een productieblack-out worden verminderd.

  • Milieuvriendelijkheid: Batterijen kunnen worden gebruikt om overtollige energie op te slaan die wordt geproduceerd door zonne-energiesystemen, wat kan helpen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen.


Zo neem je nog meer energie in eigen hand. Iets waar wij rotsvast in geloven.

batterijopslag by Dela Energy

Elke installatie voor ons is uniek. We bekijken project per project. Om die reden zijn we niet gebonden aan één merk van omvormer of batterijsysteem.  

Bij Dela Energy werken we samen met diverse leveranciers, waaronder Goodwe, SAJ, Huawei en BYD, om hoogwaardige installaties op te leveren. Elk merk heeft zijn eigen voordelen en uitdagingen. Aangezien wij talloze installaties van alle merken gedaan hebben, kunnen we jou dus perfect helpen met de correcte setup voor jouw project.

 

Bij elk project  waarbij we de energie terug in de hand van de klant te leggen, zijn batterijsystemen niet meer weg te denken. 
 

GoodWe-logo-DelaEnergy_edited_edited.png
SAJ-DelaEnergy_edited_edited.jpg
Huawei-Emblem_edited_edited.png
BYD-Logo_edited_edited.png
About

Waarom Dela Energy?

  1. We kijken naar je elektriciteit invulling vandaag en ook in de toekomst en stellen met jou samen een plan op.

  2. Directe communicatie tussen jou en onze mensen.

  3. Een klein maar dedicated team dat volledig voor jou en je elektriciteitsplannen klaarstaat.

Benieuwd naar jouw verhaal!
Pieter en Robbe

Klaar om je eigen energie écht in handen te nemen?

Wil je meer weten over hoe zonnepanelen en thuisbatterijen je kunnen helpen om jouw energie in eigen te nemen? Neem dan gerust contact op met Dela Energy. Onze experts staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

bottom of page