top of page

Laadpalen voor elektrische auto's

Energie in eigen hand

Groen is niet zomaar een houding, het is een manier van leven. Daarom zijn elektrische auto's en laadpalen steeds populairder aan het worden. Zowel bedrijven als particulieren kiezen steeds vaker voor duurzame oplossingen, en daar horen oplaadpunten voor elektrische auto's zeker bij. Bovendien zijn zonnepanelen een uitstekende manier om groene energie op te wekken om deze voertuigen op te laden.

Naast duurzaamheid zijn onze laadpalen ook nog eens compact en betaalbaar. Of je nu thuis een laadpaal wilt installeren of op het werk, we hebben altijd een passende oplossing. Onze oplaadpunten voor professionals kunnen bovendien volledig op maat worden gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Laadpalen by Dela Energy

Bij Dela Energy werken we samen met diverse leveranciers, waaronder Smappee, Easee en Wallbox, om hoogwaardige laadpalen te leveren. Onze laadpalen zijn compatibel met elke zonnepaneelinstallatie, waardoor je gemakkelijk en efficiënt gebruik kunt maken van groene energie. Bovendien zijn onze laadstations uitgerust met slimme gebruikersinterfaces en diverse handige functies.

smappee-logo-80_edited.png
About

Waarom DeLA ENergy?

  1. We kijken naar je elektriciteit invulling vandaag en ook in de toekomst en stellen met jou samen een plan op.

  2. Directe communicatie tussen jou en onze mensen.

  3. Een klein maar dedicated team dat volledig voor jou en je elektriciteitsplannen klaarstaat.

Benieuwd naar jouw verhaal!
Pieter en Robbe

DSC_0402.JPG

Tijd voor je eigen laadstation?

Wil je ook de overstap maken naar een groenere manier van autorijden? Vraag dan nu een gratis offerte aan voor een laadpaal voor jouw elektrische of hybride auto. Bij Dela Energy hebben we oplaadpunten voor zowel particulieren als bedrijven, met tal van personalisatiemogelijkheden. Zo kan je of jouw bedrijf zelf jouw energie in eigen hand nemen.

bottom of page