top of page

Zonnepanelen

Energie in eigen hand

About

Wil je graag besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan het milieu? Dan zijn zonnepanelen en thuisbatterijen een uitstekende keuze. Bij Dela Energy helpen we je graag om de juiste keuze te maken.

Zonnepanelen: duurzame energie voor jouw woning

Met zonnepanelen wek je jouw eigen groene energie op. Het is een duurzame en voordelige oplossing voor jouw woning. Dela Energy biedt verschillende soorten zonnepanelen en omvormers aan, afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften. We begeleiden je bij het kiezen van het juiste type en het bepalen van de optimale plaatsing op je dak.

Voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen en/of een thuisbatterij geniet je van verschillende voordelen.

  • Je bespaart op je energiefactuur,

  • Je vermindert je CO2-uitstoot en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

  • Daarnaast ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en kan je in sommige gevallen zelfs volledig off-grid gaan.


Zo neem je energie in eigen hand. Iets waar wij rotsvast in geloven.

Zonnepanelen by Dela Energy

Elke installatie voor ons is uniek. We bekijken project per project. Om die reden zijn we niet gebonden aan één merk van omvormer of zonnepanelen.  

Bij Dela Energy werken we samen met diverse leveranciers, waaronder Goodwe, SAJ en Huawei, om hoogwaardige installaties op te leveren. Elke merk heeft zijn eigen voordelen en uitdagingen. Aangezien wij talloze installaties van alle merken gedaan hebben, kunnen we jou dus perfect helpen met de correcte setup voor jouw project.

 

Bij elk project  waarbij we de energie terug in de hand van de klant te leggen, zijn zonnepanelen niet meer weg te denken. 
 

GoodWe-logo-DelaEnergy_edited_edited.png
SAJ-DelaEnergy_edited_edited.jpg
Huawei-Emblem_edited_edited.png
About

Waarom DeLA ENergy?

  1. We kijken naar je elektriciteit invulling vandaag en ook in de toekomst en stellen met jou samen een plan op.

  2. Directe communicatie tussen jou en onze mensen.

  3. Een klein maar dedicated team dat volledig voor jou en je elektriciteitsplannen klaarstaat.

Benieuwd naar jouw verhaal!
Pieter en Robbe

DSC_0404.JPG

De eerste stap richting eigen energie zetten?

Wil je meer weten over hoe zonnepanelen en thuisbatterijen je kunnen helpen om jouw energie in eigen te nemen? Neem dan gerust contact op met Dela Energy. Onze experts staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

bottom of page